2022 Yılı Etkinlikleri

  • May- 2022 -
    29 Mayıs

    Türkiye’de Devlet Teorileri Söyleşi Dizisi

    Genel Sekreterimiz Kaan AKMAN ve Ankara İl Temsilcimiz Oğuzhan KOCA tarafından hazırlanan, Türkiye’de Devlet Teorileri Söyleşi Dizisi Youtube Akademi TV’de başladı. Akman ve Koca, alanında uzman akademisyenler ile Türkiye’de geliştirilen devlet teorilerini tartışmaya açıyor.  Söyleşi kayıtlarına Youtube Akademi TV’den ulaşabilirsiniz.

    Devamını Oku
  • Nis- 2022 -
    2 Nisan

    Osmanlı Döneminde Ramazan ve Şenlikler

    Yönetim Kurulu Üyemiz Yüksel Gürbüz’ün hazırlayıp sunduğu ve Tarihçi-Sosyolog Emin Günaydın’ın konuşmacı olarak katıldığı “Osmanlı Döneminde Ramazan ve Şenlikler” söyleşimizi izlemek için: https://youtu.be/JutCO6sVPeY

    Devamını Oku
  • 2 Nisan

    Türkiye’de Devlet Teorileri Söyleşi Dizisi

    Genel Sekreterimiz Kaan AKMAN ve Ankara İl Temsilcimiz Oğuzhan KOCA’nın hazırlayıp, sunduğu Türkiye’de Devlet Teorileri Söyleşi Dizisi’nin ilk bölüm konuğu Prof. Dr. Oktay UYGUN oldu. Söyleşiyi izlemek için: https://youtu.be/4Trfb2wxsB4

    Devamını Oku
  • 2 Nisan

    Film Atölyemiz Başladı

    Başkan Yardımcımız Emre Mutlu yönetimindeki film atölyemiz başladı.

    Devamını Oku
  • Mar- 2022 -
    10 Mart

    Seyyah Türkiye Projesi Tanıtım Etkinliği

      Seyyah Türkiye Projesi tanıtım etkinliğini yoğun bir katılım ile tamamladık. Ondokuz Mayıs Üniversitesi gençlik ofisinde düzenlenen etkinliğimizde proje koordinatörümüz Metin ÖZ Seyyah mobil uygulamamızın tanıtımını gerçekleştirdi. Başkan Yardımcımız Emre Mutlu film atölyemizin tanıtımını gerçekleştirdi.

    Devamını Oku
  • Şub- 2022 -
    26 Şubat

    Kısa Film Atölyesi

    Gençlik ve Spor Bakanlığı destekli Seyyah Türkiye Projemiz kapsamında düzenlenecek olan ve Başkan Yardımcımız Emre Mutlu yönetiminde Kısa Film Atölyesi başlıyor.

    Devamını Oku
  • 26 Şubat

    KETAM Söyleşileri Başlıyor

    2021 yılında kurulan Kent Tarihi Araştırmaları Merkezi (KETAM) bünyesinde düzenlenen söyleşiler başlıyor. Genel Sekreterimiz Kaan AKMAN’ın moderatörlüğünü yapacağı söyleşiler Youtube Akademi TV’den canlı yayın ile izlenebilecek.

    Devamını Oku